Mate Bulić i Frano Pehar u Vodice dolaze raspjevati publiku pjesmom „Nisam ja bez korijena“

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača Mate Bulić već je drugi put udružio snage s talentiranim glazbenikom Franom Peharom u duetu "Nisam ja bez korijena" koji će predstaviti u Vodicama 8. lipnja. 

"Pjesma je baš po mom guštu, vokalno mi izvrsno odgovara i u takvim pjesmama se najbolje osjećam i snalazim. Frano Pehar je moj rođak koji je vrlo dominantna osoba u smislu svoga žanra, a ja sam drukčiji. To dosta dobro izgleda kada se spojimo, dokazali smo to i kroz naš prvi duet 'Ja sam na te ponosan', a ovo je samo nastavak", rekao je Mate Bulić.

Glazbu i tekst potpisuje autor brojnih hitova, Dušan Bačić, a iza aranžmana i produkcije stoji Dejan Nikolić. Režiju dinamičnog spota snimljenog na više prekrasnih lokacija u Livnu odradio je studio FSA. Miljenik publike, čovjek iz naroda, kralj dijaspore – samo su neki od epiteta koje su Buliću dodijelili obožavatelji zbog velike ljubavi prema podneblju kojem njegovo srce pripada i danas.

Mate Bulić s karijerom dugom više od 40 godina, poznat je po brojnim hitovima kao što su "Gori borovina", "Igraj Mare prašina se diže", "Domu mom", "Moja Hercegovina", "Ivana", "Dabogda se i ti udala" i "Tiho teče Neretva". 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.