Neodoljiv ljetni hit Detoura „Kao ptica let“ je u vrhu radijske top liste, a sada je stigao i šareni spot

"Kao ptica let", ljetni hit singl Detoura munjevito je osvojio slušatelje te se već tjednima uspinje u samom vrhu službene radijske liste HrTop40, a  sada je stigao i razigrani spot kojim vas detourovci zovu na najbolji pool party!

"Veliko zadovoljstvo je čuti da je naš najnoviji singl „Kao ptica let“ među najizvođenijim pjesmama u Hrvatskoj, naročito zato što se radi o prvoj pjesmi koju predstavljamo nakon albuma „Master Blaster“ i s kojom otvaramo poglavlje novog albuma. Hvala na puštanju i slušanju.", rekao je autor pjesme i frontman benda Nenad Borgudan iskreno kaže i kako mu je teško pričati o svojoj glazbi i kako je najsretniji kada slušatelji sami daju interpretaciju Detourovih pjesama.
 
„Toliko smo uživali raditi na našem posljednjem albumu Master Blaster, ali s jednakim smo se veseljem upustili i u ovo novo poglavlje. Ispred nas je „Kao ptica let“ avantura u jedan drugačiji zvuk, ali opet, čini mi se, ovako subjektivno, prepoznatljiv Detouru. Pjesma govori o uspomenama od kojih smo satkani i o tome da sve što je nestalo i prestalo živjeti i dalje postoji dokle god se mi toga sjećamo.“- Kaže nam Nenad Borgudan koji je redateljsku palicu za vizualizaciju spota predao Radoslavu Jovanoviću Gonzu.

Vesela ekipa iz Detoura spot je snimila na idiličnom imanju Grunt Gruda dedovine, a kako je vidljivo i iz samog video spota, cijeli dan snimanja proveden je u pravoj ljetnoj party atmosferi.

Ljetni hit omiljenog zagrebačkog benda priča emotivnu ljubavnu priču i u klasičnom detourovskoj maniri donosi dozu pozitive i optimizma.
 

I u pravu je Borgudan kada kaže da njegovi stihove najbolje pričaju Detourovu priču jer tako je teško već na prvu ne zaljubiti se u njegove zarazne strofe i melodiju.

Detour ovo ljeto očekuju i koncerti u Zagrebu, Prijedoru, Podgorici, Dubrovniku, Stari Gradu na Hvaru, Matuljima, Rapcu i brojnim drugim gradovima.
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.