Hari Rončević otvorio dušu u novoj pjesmi

"Pjesma za Melodije Jadrana 'Moje sve' nastala je prije neka 4 mjeseca. Kad sam je napravio bio sam oduševljen brzinom kojom je potekla iz mene, i tekstualno i glazbeno, ne smijem ni reći koliko brzo", otkrio je Hari Rončević.

Pozadina pjesme Nošen valom inspiracije, Hari je pjesmu "Moje sve" napisao brzo i kako kaže, odmah ga je obuzela. "Baš je lijepa, emotivna – što mi je i cilj kada radim pjesme, da dođem do emocije ljudi, da shvate to što sam htio reći", rekao je Hari.

"Ova je pjesma zapravo preslika moje vjere da se život nastavlja dalje i nakon smrti, na nekom drugom, boljem mjestu i da ćemo se tamo ponovno sresti", dodao je Hari. Ovo mu je uvjerenje i poslužilo kao inspiracija za spot.
Kadrovi spota dočarali emotivne stihove
Spot su snimali Luka Ištuk i Luka Grgić, a priča koje se iza njega krije savršeno zaokružuje stihove oslikavajući emocije koje je Hari utkao u pjesmu. Snimalo se u Kaštel Gomilici i na Kozjaku.

Pjesma "Moje sve" svidjela se publici na Melodijama Jadrana na prvo slušanje, a sada je dostupna i na digitalnim glazbenim servisima.


Foto: Jadran Babić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.