Dino Jelusić otvara spektakl Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu

Svjetska superzvijezda Ed Sheeran u subotu 10. kolovoza po prvi puta stiže u Hrvatsku gdje će na zagrebačkom Hipodromu održati koncertni spektakl godine, a koji će otvoriti jedna od najvećih domaćih glazbenih zvijezda - Dino Jelusić!

Dino za ovaj poseban nastup priprema i poseban akustični set te je počašćen zbog poziva da upravo on otvori najveći koncert u Hrvatskoj ove godine:

"Velika je čast bila dobiti poziv da otvorim koncert za najuspješnijeg popularnog izvođača posljednja dva desetljeća i to u svojem gradu. Dugo nisam održavao akustične koncerte, malo ću se drukčije pripremiti i atmosfera će biti drukčija nego na koncertima Jelusicka. Vidimo se u subotu na Hipodromu!", izjavio je Dino.

Ova vijest stiže nakon za Dina uspješne godine u kojoj je sa svojim autorskim bendom Jelusick osvojio nagradu Porin u kategoriji Najboljeg rock albuma godine za debitantsko izdanje "Follow the Blind Man", a koji su promovirali na rasprodanim koncertima i festivalima diljem Europe i Južne Amerike.

Zanimljivost je i da će Dino u subotu održati čak dva koncerta na dva hipodroma! Tako će nakon nastupa na zagrebačkom u istoj večeri nastupiti i na sinjskom hipodromu sa svojim bendom Jelusick na koncertu u sjećanje na prerano preminulog glazbenika Branimira Vugdeliju.

Ulaznice za koncert Eda Sheerana još su u prodaji, a dostupne su u sustavu Eventim, a nadolazeće koncerte benda Jelusick potražite na linku.

Fotografiju u visokoj rezoluciji uz obavezni potpis Grega Vorobiova preuzmite na linku.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.