Ne propustite "Jesen u Čakovcu", od 27. do 29. rujna - Turistička zajednica Grada Čakovca već poziva izlagače i posjetitelje

Ne propustite "Jesen u Čakovcu", od  27. do 29. rujna - Turistička zajednica Grada Čakovca već poziva izlagače i posjetitelje

Turistička zajednica grada Čakovca i u nadolazećoj jeseni priprema pregršt uzbudljivih  programa i priredbi koje će zabaviti i domaće posjetitelje i goste, a prva je manifestacija "Jesen u Čakovcu", od 27. do 29. rujna pa u skladu s najavom i pozivaju izlagače i posjetitelje na sudjelovanje i poručuju:

- Polako nam se šulja jesen i sa sobom donosi košaricu iz koje viri mnoštvo domaćih proizvoda, dječjih radionica, slamnatih avantura, igara i glazbenih poslastica! Turistička zajednica grada Čakovca poziva Vas na sudjelovanje na tradicionalnu jesensku manifestaciju "Jesen u Čakovcu" koja će se održati od 27. do 29. rujna. Jesen u Čakovcu organiziramo sa željom da na jednom mjestu prezentiramo domaće tradicionalne proizvode, mukotrpan rad, ali i ljubav u njihovom uzgoju i proizvodnji. 

Prijave za sudjelovanje na manifestaciji "Jesen u Čakovcu" primaju se do 23. rujna putem prijavnice koja se može preuzeti osobno u Turističkom uredu, Kralja Tomislava 1, Čakovec ili putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

A poruka za posjetitelje glasi: Pronađite košaricu punu događanja, druženja i veselja, a koja vas kroz jesen strpljivo čeka i kreirajte baš svoju paletu boja i uspomena."

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.