Istarski okusi na Croatia Openu Umag

Istarski okusi na Croatia Openu Umag

Taste Istria zona, sa suvremeno spravljenim istarskim okusima i mirisima nude se na Plava Laguna Croatia Opena Umag.

Posjetitelji mogu uživati u junećem burgeru Veli Jože čiji su sastojci, uz juneće meso, džem od luka, kremasta tartufata, panceta, cheddar i matovilac, kao i u burgeru Salvore s kozicama, lardom i sušenim rajčicama, burratom, pistacijom i matovilcem.

Na Munchy prikolici sprema se mediteranski katsu s račićima, pileći i veganski katsu, vege burger, bubble waffle te mediteranski frap (deep fried wrap) s piletinom, pršutom i ostalim kombinacijama.

Na fManjada by Pelagiusm( Manjada od pelagija) može se kušati „Pizza della Nonna“ . Fredi's Grill su jela s roštilja

Burgeri, tortilje i piadine nudi Street Food by Lukas, koji je poznat i po Istarskom burgeru koji u mekanom brioche pecivu ima spoj pečene junetine, mozzarelle, istarske pancete s umakom od tartufa i dodatkom svježe rikole.

Na kamiončiću Ema su craft sladoledi. Uz klasične mliječne varijante, nudi i veganske te bezglutenske sladolede. Tu je i kamiončić Ferdinand na kojem se spremaju slatke knedle različitih punjenja. knedle sa šljivama ili marelicama te s marakujom i divljom kupinom.

Osim raznovrsnih jela, Taste Istria zona na umaškom turniru nudi i selekciju vina istarskih vinara . Posjetitelji koji žele saznati više o lokalnim vinskim sortama mogu sudjelovati u kušanju pod nazivom „Skrivene čari istarskih vina“. web stranica www.croatiaopen.hr.

Snimke: Atp Umag

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.