Za Božić pripremite Bumbarsku tortu od badema po receptu novootvorenog restorana Vodnjanka u Zagrebu Kultni istarski restoran "Vodnjanka" koji je svoju prepoznatljivost i brend u Vodnjanu izgradio na sjajnim domaćim ručno rađenim tjesteninama, ali…
Ivica Perak na zagrebačkoj vinskoj sceni Perak je došao sa svojim vinima u restoran Kalelarga pred novinare, vinske stručnjake i trgovce vinima. Ivica Perak postao je…
Peta "Dioklecijanova amfora" - u pripremi lokalnih specijaliteta natjecali se mladi profesionalni kuhari i predstavnici medija Peta po redu Dioklecijanova amfora, jedinstveno natjecanje u Dalmaciji gdje se u kuhanju lokalnih specijaliteta nadmeću profesionalni kuhari mlađe generacije…
Luksemburg - kuhari iz Varaždinske županije osvojili brončanu medalju u konkurenciji tri tisuće kuhara iz 76 država Sve više pozornosti U varaždinskoj županiji pridaje se gastronomiji, a kako i ne bi kad zahvaljujući Udruzi kuhara varaždinske županije,…
ŠKMER i ove godine organizira Dioklecijanovu amforu - natjecanje profesionalnih kuhara i predstavnika medija Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regije (ŠKMER) i ove godine 10. prosinca s početkom u 9 sati, Jobova 2, Split …
Vinski podrum "Grofovska klet" za ljubitelje dobre kapljice i domaćih zagorskih delicija Nanese li vas put u varaždinski kraj neka vam jedno od odredišta svakako bude i vinski podrum i restoran "Grofovska…
Kalelarga u novom ruhu Brojni novinari okupili su se u Kalelargi na V. Ravnicama u Zagrebu na predstavljanju nove ponude tog poznatog restorana koji…
Grand Gourmet 2018. u makarskom hotelu Meteor završio dodjelom nagrada Posljednji dan Grand Gourmeta u makarskom hotelu Meteor započeo je edukacijama o sprječavanju požara u kuhinji, kao i o zaštiti…
Restoran "Bernarda" - Martinje 9.,10. i 11. studenoga uz tamburaše i s menijima od 160 kuna po osobi Za sve one koji se žele ugodno provesti i proveseliti uz tradicionalno Martinje i martinjsko krštenje mošta, Restoran Bernarda u…
Grand Gourmet - manifestacija koja objedinjuje ugostiteljski festival, edukacije i natjecanje Grand Gourmet - manifestacija koja objedinjuje ugostiteljski festival, edukacije i natjecanje po četvrti put otvorena je u utorak u Makarskoj.…
Pravo je vrijeme za lov na velike tune i kušanje specijaliteta u Bota Šare restoranu u Zagrebu Sada je vrijeme za lov tune u Jadranskom moru te za pripremu specijaliteta. Malostonska obitelj Šare zna kako se priprema…
Spektakl u Muzeju okusa pod motom „Jer Osijek to zaslužuje“ Sutra od 19,30 u Muzeju okusa u Osijeku počinje veliki kulinarski spektakl koji se održava pod motom „Jer Osijek to…