Vina Belje su najbolja hrvatska vinarija na ocjenjivanju Mundus Vini

Vina Belje su najbolja hrvatska vinarija na ocjenjivanju Mundus Vini

Uz titulu najboljeg crnog vina iz Hrvatske za Goldberg Red te tri zlatne i dvije srebrnmedalje, Vina Belje su i proglašena i za najbolju hrvatsku vinariju na ovogodišnjem Mundus Vini Spring Tasting

Prvi dan Proweina, najvažnijeg vinskog sajma na svijetu, koji se od 10. do 12. ožujka održava u Dusseldorfu, prošao je u znaku dodjela nagrada s ovogodišnjeg Mundus Vini Spring Tasting. Najbolja hrvatska vinarija prema ocjenama Mundus Vini stručnih sudaca su Vina Belje koja su osvojila tri zlatne medalje i titulu najbolje ocijenjenog crnog vina iz Hrvatske te dvije srebrne medalje.

Pravo mjesto za predstavljanje vina svjetskoj publici, upravo je Prowein, na kojem Vina Belje sudjeluju na zajedničkom izložbenom prostoru Vina Croatia pa su na dodjeli nagrada najboljim vinarijama sudjelovali Marijana Škiljo, enologinja Vina Belje, i Jurica Belle, direktor prodaje i marketinga Belja.

Jurica Belle je prilikom preuzimanja nagrade istaknuo: „Ovo veliko priznanje, zajedno s osvojenim medaljama, poslužit će nam za upečatljivo predstavljanje naših vina na izložbenom prostoru Hrvatske na Proweinu jer ćemo ovdje, tijekom trajanja sajma, održati brojne poslovne sastanke s postojećim i budućim distributerima za nova tržišta. Titula najbolje vinarije i zlatne medalje za Goldberg Red, Goldberg graševinu i La Belle rose posebno su nam važne i u komunikaciji vrijednosti naših vina na domaćem tržištu.

Foto: Belje

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.