Pula vinski grad: Ogledalo istarskih vina

Pula vinski grad: Ogledalo istarskih  vina

Vinski festival Vinski grad i ovog ljeta održat će se u Puli. Titov park od 11. srpnja do 4. kolovoza postat će mjesto na kojem će se moći kušati vrhunska vina

U nešto više od tri tjedna posjetitelji će svakog dana od 19:30 do 01 h u opuštenom, romantičnom ambijentu Vinskog grada uz samu rivu, imati priliku kušati brojna istarska, hrvatska ali i inozemna vina.

Istarske vinarije čija vina će posjetitelji moći kušati su: Benvenuti, Cattunar, Damijanić, Deklić, Fakin, Franc Arman, Matić, Medea, Marčeta, Pilato, Destileria Rossi i Vina Rossi te IQ- Istrian Qaulity (Capo, Damjanić, Geržinić, Kozlović, Matošević, Tomaz, Terzolo, Zigante…) Osim njih, ponudu vinskog grada obogaćuju i hrvatske vinarije: Markota, Štampar i Vinarija Kutjevo, a inozemnu ponudu vina čine talijanski proizvođač prosecca Astoria, francuski Lillet, Sedlak i Kotolenko iz Slovenije te Tikveš iz Makedonije.

Veliki izbor vina popratit će i street food kreacije restorana Burin te Poli Dog, a spoj uz vino biti će i selekcija President sireva. Bit će tu i Cocktail House by Roto Dinamic te ponuda Estrella piva. Za svakodnevnu atmosferu u Titovom parku bit će zaslužen Jukebox.hr s glazbenom podlogom, a DJ Keđo dodatno će zagrijavati posjetitelje vikendom.

https://www.instagram.com/vinart_croatia/?hl=en i Facebooku Vinarta https://www.facebook.com/vinartcroatia .

Foto: Vinart

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.