Zlatna dolina vrhunska ića i pića na papučkoj vinskoj šetnji „Ideš i piješ“

Zlatna dolina vrhunska ića i pića na papučkoj vinskoj šetnji „Ideš i piješ“

Manifestacija "Ideš i piješ" . spoj prirode, vrhunskih vina i zabave održat će se 31. kolovoza 2024. godine u Kaptolu.U krajoliku Zlatnog Papuka na 12-kilometarskoj šetnji kušat će se vrhunska vina, craft piva i domaća hrana. Hodat će se kroz zelene vinograde i šume a na svakom koraku dočekivat će sudionike manifestacije domaćini s ohlađenim vinima. Na pola puta, gosti će uživati u delicijama koje priprema tvtka Funky Food.

Tijekom šetnje, kušat će se vina vinarija: Kaptol, Soldo, Perak, Tandara, Romić i Pavlović te proizvodi OPG-ova, Baka Ljuba, Štefka i Mikić. Osim vina kušat će se i domaće rakije Destilerije Šimić te Castrum gin, a ljubitelji piva moći će se osvježiti craft pivom Pivovare Kaptol.

Nakon šetnje manifestacija se nastavlja na Trgu Vilima Korajca. Tamo će atmosferu zagrijati Deminutiv kao predgrupa za koncert Nene Belana & Fiumensa. Nakon toga će DJ Kuzzi preuzeti kormilo i osigurati da plesni podij bude ispunjen do kasno u noć. Službene prijave za manifestaciju počele su 29. srpnja u 12 h na https://prijava.idesipijes.hr/ . Early bird kotizacija iznosi 55 eura i uključuje kušanja na 12 lokacija, majicu, ruksak, mapu, bon za piće i hranu te ulaznicu za večernji koncert. Cijena kotizacije od 3. kolovoza iznosi 60 eura.

Okupljanje sudionika je organizirano po grupama u tri lokalna kafića – Caffe bar Castrum, Caffe bar Merlyn i Caffe bar Čaki – u različitim terminima kako bi se osigurala ugodna i sigurna šetnja za sve sudionike. Prva grupa kreće u 8:30, druga u 9:15, treća u 10:00, četvrta u 10:45 a peta grupu je 11:30 sati.

Partneri manifestacije su TZ Zlatni Papuk, Općina Kaptol i TZ Požeško-slavonske županije.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.