Jastrebarsko: Dani vina u perivoju dvorca Erdödy

Jastrebarsko: Dani vina u perivoju dvorca Erdödy

Dani vina održat će se u Jastrebarslom od 27. do 29. rujna 2024. u perivoju dvorca Erdödy. U velikom vinskom paviljonu predstavit će se vinarije Josip Braje, Robert Braje, Griffin Ivančić, Željko Gregorić, Jagunić, Kolarić Coletti, Podrum Mladina, Sirovica, Šoškić, Tomac & Bajda, Dobra berba, RJ Winery, Šember, Kurtalj i vinarija Krešimira Režeka.

Dani vina održat će se u ekološkom šatoru tvrtke Altera koji je ekološki bez korištenja plastičnih ambalaža.

Na radionicama učit će se o vinu, a u prostoru Žitnice u središtu grada, organizira se vinski podrum. Uoči Dana vina jaskanski će se vinari predstaviti i zagrebačkoj publici, na radionicama koje će se održati u Hotelu Esplanade 20. rujna. Ulaznice na vinske radionice dostupne su u web shopu Vinarta.

U petak, 27. rujna na pozornicu će stati Željko Bebek koji ove godine slavi 50 godina na glazbenoj sceni Hrvatske. Prije Bebeka, publiku će zagrijati jaskanski duo Emil Gabrić & Ivan Jelić.

Subota je posvećena zvijezdama, od onih u usponu do onih koje su već obilježile hrvatsko glazbeno nebo. Bruno Rački, jaskanska zvijezda u usponu, počet će večer zajedno sa svojim bandom Valovi, a onda nastupa Zorica Kondža.

U nedjelju stiže Sandi Cenov uz pratnju grupe Darmar Time. Za kraj Dana vina nastupit će tamburaši.

Uz vino nudit će se i hrana pa sve koji odluče provesti vikend u Jastrebarskom očekuje i niz gastro iznenađenja.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.