Kilometarske kolone i velike gužve prema moru obilježile udarni turistički vikend U špici smo turističke sezone i ovo je jedan od udarnih vikenda. Od jutarnjih sati gužve su se stvarale na…
Pjevam danju, noću, u Tokiju sve što hoću! I opet isti doručak! Hoteli su postali toliko predvidivi da bih mogao pogoditi što će biti za doručak 23. kolovoza…
Međimurje prva regija čiji turisti sustavom „hop on – hop off“ autobusa mogu razgledati najatraktivnije destinacije diljem županije Međimurje je od danas prva županija u Hrvatskoj koja ima svoj sustav „hop on – hop off“ autobusnog prijevoza. Zahvaljujući…
Valamar Riviera u prvih šest mjeseci ove godine ostvarila rast u odnosu na 2020. godinu U prvih šest mjeseci ove godine Valamar Riviera je ostvarila 291 milijuna kuna ukupnih prihoda, čime je više nego udvostručila…
U Istri najviše gostiju; Ni ne pomišljaju na prekid sezone zbog koronavirusa Daleko najviše gostiju, više od 270 tisuća, je u Istri. Istarska županija ima najbolju epidemiološku sliku od naših jadranskih županija,…
Decanter 2021 potvrdio vrhunsku kvalitetu vina s područja Varaždinske županije Najprestižnije svjetsko natjecanje - 18. Decanter World Wine Awards 2021. u Londonu donio je potvrdu vrhunske kvalitete vinara iz Varaždinske…
Izvršni odbor Kamping udruženja Hrvatske: Za spas sezone važno je poštivanje svih mjera Na Izvršnom odboru Kamping udruženja Hrvatske (KUH) predstavnici kamping sektora i članovi odbora složili su se u ocjeni da su…
Međimurje: Vremeplov u prošlost i novi biser kontinentalne Hrvatske Riznica Međimurja, unutar obnovljene utvrde čakovečkog Starog grada, multimedijalni je muzej posvećen kulturi koju nose ljudi, njihove ruke, vještine, znanje…
Delicije uz Enosophia vina Enosophia je novi brend vinarije Feravino iz Feričanaca, kojim žele naglasiti holistički pristup potrošaču, ali i brigu za ekologiju, održivi…
Delicije uz Enosophia vina Predstavljena su tri vina iz linije Enosophia - pjenušac Nice to se you, graševina Trs No.5 i rosé Matarouge. Enosophia…
Zemljom Izlazećeg Sunca – nazbilj i nahvao! Ne volim sushi! Nikako mi, nekada davno, nije legla sirova ribica u riži u novootvorenom japanskom restoranu u Pekingu pa…
U centru Novigrada: Ljetni „show cooking“ s Davidom Skokom i gourmet kolektivom Kud Moroni Aminess hoteli i kampovi u sklopu projekta Aminess Wine & Gourmet Nights organizira drugu ekskluzivnu večeru za čiju će se…