Biser mora 2024: Posjetite master class Kuhinje Znanja o primjeni umjetne inteligencije u kulinarstvu i gastronomiji
Vinska karta: En Primeur Bregovita Hrvatska Na prvom En Primeuru Bregovite Hrvatske 14. 3. 2024. u zagrebačkom hotelu Esplanade, posjetitelji su kušali 200 novih vina iz…
Istarska obitelj Vivoda - vinarske lučonoše raznovrsnost i kvaliteta Povijesno gledajući Vivode su se doselili u Rovinj 50-tih godina prošloga stoljeća sa buzetskoga dijela Ćićarije u doba kada su…
Novi natječaji - Međimurska županija sa 65.000 eura podupire turističke djelatnosti u 2024. godini Međimurska županija otvara novi natječajni ciklus za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu za 2024. godinu, kao i javni poziv za…
U Dubrovniku otvoren Mediteranski sajam, svojim proizvodima predstavila se i Varaždinska županija U Dubrovniku se od 12. do 16. ožujka ove godine po 22. puta održava Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja…
Wine ViP Event u Zagrebu U hotelu Antunović West 12. ožujka održan je Wine VIP event, ujedno i zadnje ovogodišnje izdanje te međunarodne enogastronomske manifestacije…
Biser mora 2024: Posjetite master class Kuhinje Znanja o primjeni umjetne inteligencije u kulinarstvu i gastronomiji Predavanje i prezentacijsku radionicu na temu „Kako novi alati umjetne inteligencije mogu pomoći u kulinarstvu i gastronomiji?“ u četvrtak u…
Na osmoj Gastro izložbi u Minervi predstavljena autohtona kuhinja na tradicionalan, ali i moderan način U kongresnoj dvorani hotela Minerva u Varaždinskim Toplicama održana je 8. Gastro izložba na kojoj je 20-ak izlagača: restorana, udruga,…
Vina Belje su najbolja hrvatska vinarija na ocjenjivanju Mundus Vini Uz titulu najboljeg crnog vina iz Hrvatske za Goldberg Red te tri zlatne i dvije srebrnmedalje, Vina Belje su i…
Shaqlawa (Šaklava)- omiljeno izletište iračkog dijela Kurdistana Gotovo sve države izvan Europe su velika nepoznanica Europljanima zbog malog dotoka informacija. Tako Europljani nerijetko smatraju da prekrasnom i…
Hrvatski vinari na vodećem svjetskom sajmu vina u Düsseldorfu U organizaciji Hrvatske gospodarske komore hrvatski vinari po dvanaesti put zajednički nastupaju na najvećem svjetskom sajmu vina ProWein 2024. koji…
Amos Novak i Melkior Bašić zajedno u kuhinji na gala večeri u Terbotzu Međimurskim se vinima već uspjelo probiti na vrlo zahtjevno i izbirljivo tržište pa je gastronomija logičan sljedeći korak. S tom…
Valamar diže plaće za više od 5.000 djelatnika - stručnim pozicijama i do 2.000 eura neto Plaće u vrhu sezone za stručne pozicije iznosit će između 1.400 i 2.000 eura neto, a tijekom 2024. godine Valamar…