Primaju se prijave za 3. Špancir Kup Varaždin

Primaju se prijave za 3. Špancir Kup Varaždin

Posljednjeg vikenda u mjesecu kolovozu - od petka 23. do nedjelje 25.8., na stadionu NK Sloboda Varaždin u sklopu ovogodišnjeg Špancirfesta održat će se veliki otvoreni nogometni turnir za dječake najmlađih uzrasnih kategorija. 3. Špancir Kup Dechatlon 2024. organizira NK Sloboda Varaždin uz pokroviteljstvo Grada Varaždina i trgovine sportske opreme Dechatlon, te uz podršku brojnih sponzora, tvrtki i pojedinaca. Natjecanje se provodi na način da se igraju utakmice u trajanju od po 20 minuta po grupama, te nakon toga četvrtfinala, polufinala, i finale, nakon čega će najboljim ekipama biti uručene medalje i pehari.
3. Špancir Kup ove će godine okupiti 700-tinjak mladih nogometaša - igrača uzrasta U-7, U-8, U-9, U-10 i U-11 iz 50-tak hrvatskih klubova. Prijave se primaju putem weba na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , odnosno pozivom na broj 098/947-3859 kod voditelja Škole nogometa NK Sloboda Saše Pokosa.
Predsjednik NK Sloboda Varaždin Ervin Jergan kaže kako se najviše sudionika, kao i proteklih godina, očekuje iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-Zagorske, Koprivničko-Križevačke i Zagrebačke županije. Ujedno poziva zainteresirane klubove da se na 3. Špancir Kup Dechatlon 2024. prijave do nedjelje 18. kolovoza.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.