Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT), 7. i 8. studenoga

Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT), 7. i 8. studenoga

Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT) ove godine održat će se sedmi put zaredom, po prvi put u Hotelu Katarina u Selcu, 7. i 8. 11. 2019. Svjetski stručnjaci iz područja medicine, turizma, marketinga i obrazovanja raspravljat će o potencijalima, razvoju i izazovima zdravstvenog turizma.

Domaćin ovogodišnje konferencije CIHT-a je Selce i njegov nedavno obnovljeni Hotel Katarina, čime CIHT upoznaje sudionike sa zdravstveno-turističkim potencijalima ostalih turističkih središta Rivijere Crikvenica. Konferenciji će prisustvovati, između ostalog, osnivačica i predsjednica Medical Tourism Training Elizabeth Ziemba te vrhunski svjetski stručnjak za strateško brendiranje, marketing i iskustvo posjetitelja Doug Lansky. Brendiranje, marketing, zdravlje, turizam, teme su koje će dominirati ovogodišnjom konferencijom.

Direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić istaknula je položaj Crikvenice kao ključne destinacije turizma zdravlja s vrhunskim zdravstvenim ustanovama, raznovrsnom ponudom i kvalitetnim zdravstvenim uslugama. “Domaći i strani govornici iz različitih sektora na konferenciji pružiti će platformu za učenje i razvoj, posebice u segmentu brendiranja destinacije i medicinskih usluga”, rekla je Biondić.

Vladimir Mozetič, predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, naglasio je praksu CIHT-a da kroz godine ugošćuje vrsne stručnjake iz cijelog svijeta iz respektabilnih organizacija s količinom znanja i informacijama korisnima za daljnji razvoj zdravstvenog turizma Kvarnera. Mozetič je naglasio da ove godine gostovanje stručnjaka poput onih iz prestižne Klinike u Clevelandu i Mayo klinike, uz priznate brand managere, čini dragocjen kapital u daljnjem napretku i brendiranju zdravstvenog turizma, a krovne organizacije poput Klastera pomažu da zdravstveni turizam Kvarnera dosegne zavidnu razinu i postane relevantna destinacija zdravlja regije.

Sedma po redu CIHT konferencija, organizira se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva zdravstva, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Primorsko-goranske županije, Turističke zajednice Kvarnera, Grada Crikvenice i Jadran d.d. Crikvenica.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.