Hrvatska poduzetnica Jadranka Vrhovec dobitnica još jedne prestižne nagrade

Jadranka Vrhovec

Hrvatska poduzetnica i vlasnica brenda Jadrankina otopina primila je još jednu prestižnu nagradu – radi se o nagradi Beogradski pobjednik koja joj je dodijeljena u Beogradu povodom izlaska ovog hrvatskog brenda na srpsko tržište. Nagradom je još jednom potvrđeno koliko je poduzetnički uspjeh Jadranke Vrhovec prepoznat i u susjednim državama u kojima su proizvodi brenda Jadrankina otopina vrlo traženi.

„Na ovom su tržištu već u prodaju krenuli naši proizvodi Magnezijev klorid u spreju i Jodirani magnezijev klorid u spreju – Kids, koji je namijenjen djeci. Do kraja godine očekujemo da će na tržište u Srbiji stići i ostali naši proizvodi, a u Hrvatkoj ćemo do kraja tekuće godine plasirati još jedan novi, vrhunski proizvod“, ističe Jadranka Vrhovec koja je proteklog tjedna imala pune ruke posla.

Naime, uz dodjelu prestižne nagrade Beogradski pobjednik, svoj je brend predstavila na Danima zdravlja u beogradskom Delta Cityju, a u Zagrebu je prisustvovala i proslavi 2. rođendana hrvatskog izdanja magazina za diplomaciju i trgovinu „Diplomacy&Commerce“ koji je održana u Muzeju Mimara, u prisustvu brojnih članova diplomatskog zbora iz Hrvatske, ali i regije.

Tom je prigodom Jadranki Vrhovec ukazana posebna čast da se i obrati okupljenim uzvanicama, te predstavi svoj brend Jadrankina otopina.Inače, uz nove proizvode tvrtke JadroMel iz Križevaca čija je osnivačica i vlasnica Jadranka Vrhovec, novost je i web trgovina koju ova tvrtka odnedavno ima, a koja je sastavni dio službene stranice www.jadrankinaotopina.com.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.