Titula najboljeg wellnessa deseti put zaredom za Terme Olimia

ORHIDEA

Deseti put za redom Wellness Orhidelia Terma Olimia dobio je prestižnu nagradu za najbolji wellness u Sloveniji. Nagradu „Naj Wellness“ u kategoriji Turizam veliki dodjeljuje uredništvo emisije „Dobro jutro, Slovenija“, a desetu po redu titulu apsolutnog šampiona Wellness Orhidelia zaslužio je zbog doživljaja ljepote i ugode kojeg mogu osjetiti svi njihovi gosti, ali i zbog predanog rada svakog zaposlenika. Wellness Orhidelia će ovo prestižno priznanje, zajedno s desetim rođendanom, proslaviti 18. svibnja sa svojim gostima.

„Nagrada „Naj Wellness“ najbolja je moguća pohvala za naš rad, kojom dokazujemo kako su timski duh, odanost i predanost radu pravi put do konačnog uspjeha i povjerenja. Istovremeno, kako nam je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvom mjestu, ova prestižna nagrada obvezuje nas na stalnu nadogradnju visokih standarda koje smo postavili“, rekao je Vasja Čretnik, direktor marketinga i prokurist Terma Olimia.
 
Wellness Orhidelia ove godine slavi jubilej, okruglih deset godina otkako je postavio visoke standarde u svijetu termalnih užitaka, u kojem je baš uvijek u središtu čovjek i njegov dobar osjećaj. Od fizičke relaksacije, unutarnjeg osjećaja mira do savršenih vizualnih podražaja (jer ovdje vlada savršena simbioza prirode i arhitekture!)..., sve u Termama Olimia usmjereno je k tome da se svaki gost osjeća ugodno i ode kući potpuno relaksiran.
 
Na poseban i umirujući način, koristeći snagu termalnih voda, posjetitelji Terma Olimia moći će 18. svibnja uživati u cjelodnevnim selfness sadržajima, zahvaljujući kojima će naučiti kako se opustiti te otkriti najbolje od sebe na fizičkoj i duhovnoj razini. Taj dan moći će uživati i u posebnim show programima u saunama – Gospodarima vjetra – ali i svim ostalim sadržajima po kojima je ovaj wellness toliko različit od drugih. 

 Mint.
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.