Čakovec oživio u bojama i mirisima proljeća: Festival cvijeća, jagoda i tradicije već prvog dana privukao brojne posjetitelje

Čakovec oživio u bojama i mirisima proljeća: Festival cvijeća, jagoda i tradicije već prvog dana privukao brojne posjetitelje

Opojan miris cvijeća i jagoda ispunio je danas centar Čakovca, najavljujući početak tradicionalnog Festivala cvijeća, jagoda i tradicije. Brojni izlagači su se okupili kako bi predstavili svoje ukrasno bilje, cvijeće, domaće proizvode i umjetnička djela, nudeći posjetiteljima jedinstvenu kombinaciju proljetnih boja, okusa i umjetničke kreativnosti.

Festival se održava kroz dva vikenda, od 24. svibnja do 1. lipnja, a u ponudi je bogat program za sve uzraste. Osim šarenih štandova s cvijećem i jagodama, posjetitelji mogu uživati u brojnim specijalitetima od sireva, meda, suhomesnatih proizvoda do tradicionalnih kolača i lokalnih vina. Za najmlađe će kroz dane obilježavanja Dana Grada Čakovca biti organizirane radionice sportski programi i kazališne predstave.

Osim kupnje cvijeća i jagoda, Festival nudi i jedinstvenu priliku da se upoznate s bogatom  tradicijom Međimurja, tako da na  štandovima možete pronaći ručno izrađene suvenire.

Festival cvijeća, jagoda i tradicije  izvrstan je način da se provedete vikend u Čakovcu. Dođite i sami se uvjerite u čari ove manifestacije i uživajte u bojama, mirisima i okusima proljeća u prvom vikendu ovogodišnjeg Festivala jagoda, cvijeća i tradicije.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.