Miss Supranational za 2018. godinu, Tihana Babij, snimila fotoadvertorijal u Vinariji Šafran

Miss Supranational za 2018. godinu, Tihana Babij, snimila fotoadvertorijal u Vinariji Šafran

Zagrebačka ljepotica Tihana Babij koje je ljetos u Vodicama pobijedila na izboru za hrvatsku Miss Supranational za 2018. godinu, u pratnji vlasnica Direkcije za Miss Supranational Croatia Tamare Roglić i Sanje Bjedov Popović, posjetila je Vinariju Šafran.U ugodnom ambijentu Vinarije, koja se nalazi  između općina Breznica i Breznički Hum Breznici u Varaždinskoj županiji obavljeno je fotografiranje prelijepe Tihane za potrebe daljnjeg natjecanja u Polskoj, ali i za promociju vina Vinarije Šafran te gastro-ponude varaždinskog restorana Bedem, čiji cathering se može naručiti za prigodne svečanosti u Vinariji.

Tihana je predstavnica hrvatskog iseljeništva

Kao pobjednica hrvatskog izbora Tihana će Hrvatsku zastupati na Svjetskom izboru Miss Supranational u Poljskoj 7. prosinca, a već u studenome odlazi na trotjedne pripreme u Poljsku. Tihana je učenica srednje zrakoplovne škole u Zagrebu, a na izbor su je kao predstavnicu hrvatske dijaspore prijavili prijatelji iz Beča, gdje je prošlog ljeta polazila tečaj njemačkog jezika.

Vinariju Šafran posjetila je na poziv vlasnika  Silvije i Josipa Tržeca, koji izbor Miss Supranational podržavaju od njegovih početaka u Hrvatskoj, a na ovogodišnjem izboru u Vodicama promovirali su svoja vina. Također po prvi put predstavljeno je i novo vino  Vinarije Šafran, osvježavajući vinski koktel nalik na sangriju, pod imenom Summer Wine.S tim vinom vinarija se predstavila i na ovogodišnjem Špancirfestu u Varaždinu.Prema riječima Josipa Tržeca, direktora Vinarije vino je bilo sjajno prihvaćeno te je uz tramninac, graševinu, muškat žuti, portugizac i vina drugih sorti koja redovito dobivaju i najbolje nagrade na izložbama vina na regionalnim i lokalnim izbložbama i novo, ljetno vino, kao i ranije kreirano kuhano vino, jedno  od uzdanica i ponosa Vinarije Šafran. 

Fotoeditorijal za misicu i novo ljetno vino Vinarije Šafran

Ambijent Vinarije boravila je i ekipa televizije Z1, a  voditeljica Vjekoslava Bach snimala je prilog o izabranoj hrvatskoj predstavnici za svoju  emisiju  Zagrljaj ljepote. Fotoeditorijalom  iz Vinarije koji je snimao ugledni hrvatski fotograf Romeo Ibrišević te izborom nacionalne haljine bit će zaokružen image naše ljepotice prije odlaska u Poljsku na pripreme koje će početi u studenom.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.