Vina Najman - izvrsna vina varaždinskog vinogorja naručite uz dostavu na kućni prag

Vina Najman izvrsna vina varaždinskog vinogorja naručite uz dostavu na kućni prag

Vina Najman naručite uz dostavu na kućni prag, a svojim klijentima iz Vinarije Najman poručuju:

Mir i dobro, dragi naši vinoljupci! Kako bismo prkosili koroni i uspješno joj se oduprli, moramo se krijepiti dobrom kapljicom, te smo vam odlučili izaći u suret.Vina Najman će Vam besplatno dostavljati svoja vina, koja možete naručiti za sljedeće relacije:

Tužno, Ivanec, Varaždin, Turčin, Kneginec  - mob. 091 443 3137, Siniša Hajsok;Varaždin, Nedelišće, Trnovec, Novi Marof, Ludbreg - mob. 098 454 465, Drago Najman

PONUDA: TOPLIČKA ISKRA 5/1 pet amb. /Graševina, Rajnski Rizling, Sauvignon/ 75 kn / kom - BUTELJE 0, 75 - GRAŠEVINA KV 30 kn / kom ,- RAJNSKI RIZLING KV 30 kn / kom - PINOT CRNI KV 35 kn / kom  * Minimalna narudžba za butelje je karton 6 / 1, može i miješano ili sorta,  PO KARTONU G R A T I S 1 BUTELJA  Cijene su s PDV-om.  Narudžbe primamo: do PETKA - isporuka SUBOTA -  do UTORKA - isporuka SRIJEDA  Radujemo se susretu s Vama i nazdravljamo ljekovitom našom kapljicom.

Živjeli!

Vinarija Najman

Graševina Najman plemenito je vino zelenkasto-žute boje, svježe harmonične sortne arome. Najbolje karakteristike daje rashlađeno na 10-12 °C poslužena uz svježe sireve ili sireve s bijelom plemenitom plijesni, te uz ribu i bijela mesa. Poslužen je svježi domaći sir s vrhnjem Marice Magič iz obližnjeg sela Kelemen,  s usitnjenim vlascem i jestivim cvjetovima vlasca umočenima u bučino ulje.

Rajnski rizling Najman profinjeno je vino slamnato-žuto boje, zaokruženoga bouqeta s naznakama agacije te krasno izbalansiranim kiselinama i ekstraktima. Odlično je ohlađeno na 10 °C i posluženo uz mlade kravlje i ovčje sireve ili uz pečenu patku. Poslužili su nam ga s domaćim blagim kuhanim sirom iz Daruvara.

Sauvignon Najman 2017. iznimno je vino krasne nježne boje s prepoznatljivim aromama trava, citrusa i naznakom tropskog voća. Najužitnije je na 10-12 °C i posluženo sa srednjezrelim polutvrdim sirevima ili jela od riba i rakova. Poslužiše nam ga s Vindijim varaždinskim trapistom i grožđicama ili brusnicama kuhanim u vinu.

Crni pinot Najman 2016., barrique, izvrsno je crno vino krasne rubinske boje u kojem se mogu osjetiti arome bobičastoga voća i blagi zemljani tonovi. Preporučuje se rashlađeno na. 15-18 °C uz zrele, tvrde sireve, domaće dimljene šunke ili pečenke. Poslužen nam je Vindijin tvrdi sir od ovčjeg mlijeka Ovidur s orasima.

Rose Najman svježe je vino krasne ružičaste boje, proizvedeno od sorte Pinot crni s blagim voćnim aromama, osobito nara i bobičastog voća. Najbolje je posluženo na 10 °C uz lagane mlade kozje ili slane sireve i jela od tjestenina te riba ili piletine na žaru. Posluženo je uz domaću tortu od sira s vinskom pjenom od rose vina (od crnog pinota!) i sirupom od – crnog pinota.

Iskra pjenušac proizveden je od sorte Pinot Noir, klasičnom champagne metodom zrenja u boci, energičan i naglašene svježine, s lijepo izraženom sekundarnom notom bobičastog voća i livadnog cvijeća. Ohlađen na najviše 8°C odlično se slaže sa sirom ricottom ili začinjenim namazima od svježega sira te zrelijim sirevima camembert ili brie. Poslužen kao cocktail Kir Royal (s cassis likerom) biti će odličan poslužen uz voćne deserte ili savijače. Mi smo nazdravili za oproštaj s dobrim željama od srca, iako bi ovaj pjenušac bio i odličan aperitiv.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.