Najbolji liječnici po mišljenju pacijenata iz Varaždinske županije na prijemu kod župana Čačića

Najbolji liječnici po mišljenju pacijenata iz Varaždinske županije na prijemu kod župana Čačića

Župan Varaždinske županije Radimir Čačić 13. siječnja priredio je prijem za nabolje liječnike iz Varaždinske županije po izboru pacijenata na portalu Najdoktor za 2019. godinu. Nastavak je to akcije započete prošle godine kje se nastavlja i u buduće, a među najboljima u Hrvatskoj čak je dvanaestero liječnika iz Varaždinske županije. Na listi najboljih našli su se: fizijatar Vladimir Knež (Varaždinske Toplice), ginekolozi Ljiljana Gal (Ivanec), Ivo Bilopavlović, Aleksandar Jukić, Ivana Risek, Hrvoje Brijačak i Borislav Dokuzović (Varaždin), oralni kirug Damir Roki (Varaždin), otorinolaringolog Domagoj Butigan (Varaždin), liječnice obiteljske medicine Bojana Škvorc i Sanja Škudar-Popović (Varaždin) te stomatologinja Ljiljana Peharda-Ivić (Vidovec).

 - U zdravstvo trenutno ulažemo više od 511 milijuna kuna i nastaviti ćemo tako i dalje. No, osim ulaganja u objekte prioritet su nam i ljudi i oprema da bi naši kvalitetni liječnici imali i na čemu raditi. No, ako nemamo njihovu želju, strasti i entuzijazam da sebe u potpunosti daju i stručno i ljudski, onda rezultat nije onakav kakvog građani očekuju. Osim neupitne struke, izabrani liječnici imaju visoki stupanj požrtvovnosti, strpljivosti i razumijevanja u onim najtežim situacijama. Čestitam vam u ime svih građanki i građana Varaždinske županije – istaknuo je župan Čačić. 

U ime najdoktora obratila se dr. Ivana Risek, pročelnica Službe za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice Varaždin - Zahvaljujem gospodinu Čačiću na ovom prekrasnom prijemu, a isto tako zahvaljujem svim pacijenticama i pacijentima na priznanju koje nam puno znači i koje nam je svima poticaj da se trudimo još više - rekla je dr. Risek te se zahvalila županu Čačiću na vrijednoj donaciji kolposkopa, važanog uređaja za osnovu dijagnostike premalignih lezija vrata maternice, odnosno donjeg spolnog sustava žena.  

Otorinololog dr. Domagoj Butigan također je zahvalio županu Čačiću na prijemu i ovom prilikom zahvalio svim pacijentima i čestitao kolegicama i kolegama.
Na prijemu su bili i zamjenik župana Robert Vugrin, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Lovorka Horvat, ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Renato Podbojec i zamjenik ravnatelja Opće bolnice Varaždin Damir Poljak.  

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.