Hook & Cook Festival se vraća u Rovinj: Zatvorite ljeto uz morske delicije i fenomenalne regionalne DJ zvijezde

Hook & Cook Festival se vraća u Rovinj: Zatvorite ljeto uz morske delicije i fenomenalne regionalne DJ zvijezde

Dvodnevni festival Hook & Cook kombinira najbolje od morske hrane i glazbe, a cilj mu je zatvoriti ljetnu sezonu na u jednoj od jednoj od najljepših hrvatskih destinacija na najbolji mogući način.

Prvi dan, 14. rujna, započinje u suradnji s RoVinom, lokalnim vinskim festivalom. Pijuckat ćete najbolja istarska vina uz popratni glazbeni program i uživati u Hook & Cook delicijama. Drugi dan, 15. rujna, sve se vrti oko Hook & Cooka! Ekipa je pripremila pravi regionalni glazbeni spektakl. Fenomenalna ekipa iz beogradskog Radija D59B stiže u Rovinj kojima se pridružuje i svestrana Ana Uzelac. Naravno tu su i lokalne legende iz Forbidden Dance Recordsa koji već godinama sviraju po najjačim festivalima.

Upad se ne naplaćuje te će se moći i uživo pratiti na online streaming radiju Radio D59B. Uz to, očekujte i svježe pripremljeni riblji street food, odlično vino i lokalna craft piva jer Hook & Cook Festival je mjesto gdje se odlična hrana i piće stapaju s fantastičnom atmosferom.

Nemojte propustiti priliku da zatvorite ljeto na najbolji način. Dva dana punih morske hrane, pića, DJ setova i posljednjih ljetnih vibracija na Malom molu u Rovinju. Početak je oba dana u 18 sati, pa se potrudite ne kasniti!

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.