METRO Hrvatska organizira Papica festa 2024.

METRO Hrvatska organizira Papica festa 2024.

Ovogodišnji Papica fest by DISH, koji traje od 20. rujna do 01. studenog 2024. godine, akcija je koju organiziraju METRO Hrvatska i portal Fina papica. Za vrijeme trajanja festa, prilikom kupovine u METRO centrima u iznosu većem od 80,00 eura (bez PDV-a), svaki će kupac dobiti kupon u vrijednosti od 10,00 eura.

Prilikom posjeta više od 400 restorana diljem Hrvatske, uz minimalnu potrošnju od 30,00 eura (s PDV-om), kupci mogu iskoristiti kupon i njime umanjiti svoj račun za navedeni iznos od 10,00 eura. S druge strane, restorani kod kojih je iskorišten kupon, prilikom kupnje u METRO centrima u iznosu većem od 150,00 eura (s PDV-om) ostvaruju popust od 10,00 eura na ukupan iznos računa.

METRO je pokrenuo portal Fina papica (finapapizza.hr) kao jedan od načina pružanja podrške ugostiteljima u njihovom poslovanju. Na portalu je popis svih restorana koji sudjeluju u ovoj akciji, njihova lokacija i kontakti.

Partneri ovogodišnjeg Papica festa su Kotanyi, Mutti, Nikas, Jamnica Plus, Badel, Zagrebačka Pivovara, Cadis Srl, Quickpack Croatia, Martellato i Saponia.

U poslijednjem izdanju Papica festa 2021. sudjelovalo je 400 restorana i podijeljeno je više od 20 tisuća kupona. Kupci u METRO centrima dobili su bonove koje su mogli iskoristiti u restoranima, a restoranima su unaprijedili odnose s gostima.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.