Grand gourmet 2021: Od utorka tri dana međunarodnih natjecanja konobara, barmena, barista i timova restorana uz radionice i degustacije Međunarodno natjecanja Grand Gourmet održat će se od. 7. do. 9. prosinca u Radisson Blu Resort & Spa hotelu u…
Ecole Duccase u Splitu: Tajne restorana s 3 Michelinove zvjezdice uz parišku školu Alaina Ducassea Vrhunski osmišljena jela s potpisom, kao i pomno razrađeni gastronomski koncepti velikog francuskog chefa Alaina Ducassee s preko 20 Michelinovih…
Dani okusa hrvatske tradicije Počinju nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije koje zajednički organizira 11 županijskih turističkih zajednica u suradnji s loklanim ugostiteljima, nosiocima standarda…
MCA Roadshow: Besplatna radionica za ugostitelje i kuhare stiže u Dol na Braču, a gostuje i Stevo Karapandža MCA ROADSHOW: Besplatna radionica za ugostitelje i kuhare stiže u Dol na Braču, a gostuje i Stevo Karapandža četvrtak 13-16…
Come To Mama: Pizze novih okusa Come To Mama predstavlja nove pizze sa svježim istarskim tartufima, te pizzu s govedinom.. „Naša ponuda pizza svake je sezone…
Kulinarski doživljaji u novom zagrebačkom restoranu Matrix Hrvatski vinari, domaći i strani chefovi te gastro novinari i blogeri uživali su u kreacijama chefa Marka Jantoleka na svečanom…
Ocat od bobica bazge OPG-a Štefanec proglašen šampionom, proizvođačima iz županije čak devet medalja Varaždinska županija ima još jednog šampiona. Ocat od bobica bazge OPG-a Štefanec iz Maruševca proglašen je šampionom u kategoriji octova…
Princes krafne i eklere možete puniti kremom bundeve kako ih radi ŠKMER-ova pastry chefica Ivana Bradarić Kuglof, štrudla, panakota, tiramisu, cheesecake i brownies samo su neke od slastica koje se mogu raditi s bundevom ili bučom.…
Deset domaćih restorana primilo prestižne Miscelinove zvjezdice za 2021. Hrvatska turistička zajedncia i METRO, službeni partner Michelina za Hrvatsku, na svečanosti organiziranoj u dvorcu Belaj u Istri, uručili su…
Gastronutova promocija knjige i 26.dodjela nagrada za najbolje hrvatske restorane U Rijeci je na brodu Botel Marina u četvrtak, 7. listopada održana 26. dodjela Plaketa restorana Croatica i promocija knjige…
Hrvatsko-slovenska gala večera u atriju varaždinskog Starog grada Kranjske kobasice, specijaliteti od gljiva, jela od heljde, kraški pršut, prekomurska gibanica samo su neki od sinonima za slovensku gastronomiju,…
Hrvatska bogatija za još tri restorana s prestižnom MICHELINOVOM zvjezdicom Restoranima Nebo (Rijeka), Alfred Keller (Mali Lošinj) i Agli Amici (Rovinj) po jedna MICHELINOVA zvjezdica, a restorani Boškinac (Novalja), LD…