Chefica Ana Grgić Tomić u novom jelovniku kultnog Esplanadinog Le Bistroa predstavlja kolekciju privlačnih autorskih jela
Tunalicious Street Food Festival se ovog rujna vraća u Poreč Nakon tri godine pauze, Poreč će ovog rujna ponovno postati ultimativno odredište za sve ljubitelje tune. Ova popularna turistička destinacija…
U Istri uskoro počinje sedmi Hook & Cook - jedinstveni street seafood festival Uskoro počinje sedmo izdanje jedinstvenog street seafood festivala Hook & Cook koji diljem Istre na kreativan način spaja ribare, kuhare…
Zelinski ugostitelji Taverna 1860, Vinarija Kos Jurišić i Bistro Europa u Gault&Millau Croatia 2023 - svjetskom gastro vodiču U šestom izdanju međunarodnog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2023 i ove godine našli su se i ugostitelji Taverna 1860, Vinarija…
Riječke gastronomske luke umrežile i povezale ugostitelje u jednu priču Luke pružaju utočište od loših vremenskih prilika, mjesta su novih susreta, mjesta u kojima možete obnoviti zalihe, osjećati se zaštićeno,…
Vrsaranske goložece: Gourmet događanje koje čuva okuse stare Istre Uz raznolik odabir restorana, domaću hranu i vino, maslinovo ulje i srdačne domaćine, proteklih desetljeća Vrsar se pozicionirao kao jedno…
Gastronomija Raba - Rapska torta, slastica prvi put pripremljena 1177., za jednog papu, a mi vam donosimo priču i recept O izvrsnoj gastronomiji otoka Raba danas, mogli bismo pisati potanko danima, jer ovaj je otok, uvjerili smo se, i izvan…
Zapažen nastup Međimurja na Weekend Food Festivalu u Rovinju Organizatori Weekend Media Festivala, najpoznatije medijske konferencije u regiji, osluškujući potrebe tržišta osmislili su i organizirali i jedinstveni festival koji…
Zagrebački hotel Esplanade najavljuje jedinstveni eno-gastro događaj s Michelinovom zvjezdicom Na gala večeri u Esplanadi Srijeda, 26. 4., 20 sati uRestoranu Zinfandel's uzvanike očekuje jedinstvena gozba od pet sljedova delicija…
Dodijeljene prve nagrade Bisera mora, žiri oduševila šećerne replike Gucci sandala, torbice i nakita Na Biseru moru 2023 u četvrtak navečer u Supetru dodijeljene su prve nagrade, a radi se o juniorima (kuharima do…
Komiški rogač postao 42. hrvatski proizvod zaštićenog naziva u EU „Komiški rogač“ je dobio europsku zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla, objavila je Europska komisija u Službenom listu Europske unije od 29.…
Biser mora 2023: U Supetru otvoreno 18. izdanje najvećeg gastro natjecanja u regiji Biser mora 2023 svečano je otvoren u utorak navečer u Svpetrvs Resortu, a radi se o jednom od najvećih kuharskih…
Biser mora: Kuharskim "dvobojem" mladih Supetrana, kušali su se gregada, brudet i riba u škartocu i najavio najveći kulinarski festival u regiji Mladi Bračani okušali su se u subotu pripremi gregade, brudeta i ribe u škartocu s profesionalcima udruge Šefovi kuhinja mediteranskih…