U Zagrebu otvorena prva trgovina istarskih vina, sireva i maslinovih ulja – 3 Kantuna Na Trešnjevačkoj tržnici u Zagrebu otvorena je nova trgovina „3 Kantuna“ vodećeg istarskog proizvođača Agrolagune. Radi se o prvoj trgovini…
„Restoran Croatica“: Vodić kroz 100 vodećih hrvatskih restorana Tiskano i internetsko izdanje na hrvatskom i engleskom jeziku knjige "Restoran Croatica - 100 vodećih hrvatskih restorana i njihovi recepti…
Split Gourmet Expo 2020: U prosincu natjecanja stotina kuhara, pizzaiola, konobara, barista, koktel majstora i timova restorana…prijave u tijeku U protekla tri izdanja Split Gourmet Expo bila je gastro izložba splitskih restorana u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih…
Ponosni na Varaždinski klipič koji je zaštićen na najvišoj mogućoj razini, u cijeloj Europskoj uniji - Ponosni smo što je naš Varaždinski klipič od jučer službeno zaštićen na najvišoj mogućoj razini, na razini Europske unije.…
Trogirske pjatance u ŠKMER Kuharskoj Akademiji - priča i recept Trogirska pjatance u ŠKMER Kuharskoj Akademiji...priča i recept Volci i nanari na salatu na 'ladno, skuša s grezon šalšom i…
YES Feel Good Festival ispraća ljeto YES Feel Good Festival ispraća ljeto i pozdravlja jesen. Strossmayerov trg u Zagrebu do 27. rujna mjesto je raskošnih jesenskih…
Započeli Ribarski dani - gastronomski i turistički brend Baranje Već tradicionalno, sredina rujna, u Baranji je rezervirana za Ribarske dane koji se održavaju 11., 12. i 13. rujna u…
Otvoren ŠtrudlaFest Počeo je ŠtrudlaFest. Karlovačka županija, sa središtem u Jaškovu, mjestu koje je 2017. ušlo u Guinnessovu knjigu rekorda jer je…
Poziv za osmoškolce: prijavite se na besplatnu radionicu "Želim jesti zdravo!" Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija pozivaju učenike splitskih osnovnih škola da prijave se s prijateljima iz razreda ili ekipom…
Vrijeme je za burgere: Zagreb Burger Festival od 2. do 13. rujna na Strossmayerovom trgu Mirisali su na ribe i meso, spravljali su ih i u vege điru, mijenjali su boje od crvene do zelene,…
Završen ŠKMER-ov ciklus radionica za mlade...od domaćih obroka do klasika svjetskih gastronomija Tradicionalna dalmatinska jela, popularni specijaliteti Italije, Amerike, Meksika i Kine bili su dio "repertoara" devet srpanjskih radionica za mlade "Kuhanje…
Virtualno predstavljena kuharica "KRK 50 delicija zlatnog otoka" Turistička zajednica otoka Krka praktički je predstavila novu knjigu, kuharicu pod nazivom "Krk 50 delicija zlatnog otoka". Knjiga je objavljena…