Valamar je osvojio vrijednu wellness nagradu Balance Mediterranean Spa by Valamar u suradnji s tvrtkom Vita Vitalis iz Poreča ovogodišnji je dobitnik Innovation Spa Concept nagrade…
Vinarija Najman u izletištu Vila Toplissa predstavila svoju najnoviju vinsku "Naj Nat" priču Turistička zajednica Grada Varaždinske Toplice u suradnji s Gradom Varaždinske Toplice odlučila je dati podršku promociji najnovije vinske priče Vinarije…
Nova blaga starog podruma Na ekskluzivnoj večeri "Nova blaga starog podruma" u zagrebačkom restoranu Kaiser Marija Meštrovića, prvi put se izvan podruma kušalo macerirano…
Nema dodatnog oporezivanja marina, obračun koncesije ostaje nepromijenjen Najava da će se sporedne djelatnosti u marinama tretirati kao potkoncesije digla je pravu buru među članicama Udruženja marina HGK,…
Aminess traži 1000 zaposlenika za sljedeću godinu Turistička kompanija Aminess predstavila je svoju novu kampanju za zapošljavanje pod sloganom „Posao u Aminessu - gdje prijateljstvo čini razliku“.…
MCA Roadshow: Besplatna radionica za ugostitelje i kuhare stiže u Dol na Braču, a gostuje i Stevo Karapandža MCA ROADSHOW: Besplatna radionica za ugostitelje i kuhare stiže u Dol na Braču, a gostuje i Stevo Karapandža četvrtak 13-16…
Imperial Riviera ohrabrena rezultatima isplaćuje 13. plaću i nastavlja s ulaganjima Prema izvještaju o poslovanju Imperial Riviera je u prvih devet mjeseci 2021. godine ostvarila ukupne prihode u visini od 274 …
Hrvatska i Dubrovnik među top 10 najpoželjnijih turističkih destinacija! U organizaciji popularnog britanskog turističkog magazina Wanderlust sinoć je u Londonu, u sklopu World Travel Marketa (WTM) održana svečana dodjela…
Come To Mama: Pizze novih okusa Come To Mama predstavlja nove pizze sa svježim istarskim tartufima, te pizzu s govedinom.. „Naša ponuda pizza svake je sezone…
Valamar Riviera 2021. godine očekuje oporavak poslovanja na 85% 2019. godine Prema izvještaju o poslovanju u prvih devet mjeseci 2021. godine, Valamar Riviera ostvarila je značajan oporavak turističkog poslovanja u odnosu…
Kulinarski doživljaji u novom zagrebačkom restoranu Matrix Hrvatski vinari, domaći i strani chefovi te gastro novinari i blogeri uživali su u kreacijama chefa Marka Jantoleka na svečanom…
Žetvom u Kučanu proslavljen upis varaždinske heljde na sortnu listu Republike Hrvatske, treće čuvane sorte iza varaždinskog zelja i ludbreškog hrena Na oranicama OPG-a Pocedulić u Kučanu Gornjem žetvom varaždinske heljde, proslavljen je još jedan veliki uspjeh - Varaždinska heljda je…