Valamar Riviera objavila rezultate za prvih šest mjeseci Valamar Riviera je u prvoj polovici 2022. godine ostvarila 2,1 milijuna noćenja uz poslovne prihode od 677,5 milijuna kuna što…
Valamar isplaćuje prve nagrade za sezonu Valamar Riviera je ove turističke sezone otvorila sve hotele, ljetovališta i kampove, te premašila broj od 7.000 zaposlenika sredinom srpnja.…
Eko vino iz Nadina Vinariju vode otac Šime Škaulj i sin Tomislav. Jedna od najljepših hrvatskih vinskih priča počela je i još uvijek traje…
Recept za Neretvanski brudet od jegulja i žaba u konobi Neretvanska kuća - Pave Jerkovića Kako biste uistinu doživjeli Neretvu i doživjeli njezinu ljepotu, snagu i moć, a usput kušali i specijalitete neretvanskog kraja te…
Rimac uložio u Gruntek Zeleni agro projekt velikog potencijala Gruntek zamijetio je i poznati hrvatski poduzetnik Mate Rimac koji je prepoznao zeleno zlato na…
PUTEVI MORA - Nin: Kraljičina plaža, ljekovito blato, razgled Nina i ostalih povijesnih gradova, uživanje u gastronomiji Mediterana Putevi mora nude nam beskrajne priče, kaže pjema, a danas Vam predstavljamo ideje za odmor ili posjet najstarijem hrvatskom kraljevskom…
Vidikovac Mađerkin breg - zeleno oko Međimurja, jedinstvena atrakcija i najljepši pogled na zeleno dokle vam oko seže Međimurje je otvorenjem vidikovca (s biciklističko-informativnim centrom) Mađerkin breg u Štrigovi dobilo "Zeleno oko" - najljepši pogled na vinogorje, jedinstvenu…
HTZ: u Hrvatskoj na dnevnoj bazi boravi više od milijun gostiju Prema podacima sustava eVisitor, u Hrvatskoj po prvi put u ovoj godini na dnevnoj bazi boravi više od milijun gostiju …
Manchester City ponovno odabrao novigradski Aminess Maestral Hotel za pripreme svojih mladih nogometaša Novigradski Aminess Maestral Hotel i ovoga je ljeta domaćin vrhunskim svjetskim sportašima. Već šesti put ondje borave mlade momčadi aktualnog…
Brnjac za HTV: Sada smo na 90 posto dolazaka i 95 posto noćenja iz 2019., nautika bolja za 40 posto Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac gostujući u Dnevniku HTV-a, govorila je o dosadašnjim izvrsnim rezultatima turističke sezone koja je…
Chefica godine 2022. Ana Grgić Tomić donosi niz uzbudljivih senzacija u novom ljetnom jelovniku Zinfandel'sa Perle od jogurta i bazge, Oscietra kavijar, kokice heljde, kvarnerski škamp, cvjetni prah, pčelinji pelud, morski ježinac, dagnje, vrganji, ljupčac,…
Otključavanje okusa Brača u videu Maje Zagoričnik, GTV - Gorenjska televizija U Supetru na otoku Braču s turističkim novinarima otključali smo inovativne delicije od otočkih namirnica i saznali kako suvremena gastronomija…